Popović: Vlada mora da promeni magistralu kojom ide

Zamenik predsednika Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović ocenio je da je Vlada Srbije neuspešna i da politička elita mora da promeni kurs.

Zamenik predsednika Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović ističe u izjavi za agenciju Beta da je sadašnja Vlada neuspešna.

"Radi se o Vladi koja je u kontinuitetu sa prethodnom nastavila put EU integracija,
razgradnju države Srbije i njenih institucija na Kosovu i Metohiji i ugrozila bezbednost srpskog naroda u toj pokrajini. Nezaposlenost raste, a BDP pada", objašnjava Popović.

Naglašava da je potrebno da se Vlada izjasni o problemima bivšeg i sadašnjeg predsednika opštine Zubin Potok, Slaviše Ristića i Stevana Vulovića.

"Vreme je da se Vlada izjasni o progonu Slaviše Ristića i sadašnjeg predsednika Stevana Vulovića kojima se sprema hapšenje od strane Euleksa i takozvane Republike Kosovo", kaže Popović.

Aleksandar Popović posetio je danas Šabac i regionalne odbore DSS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво