Читај ми!

Krkobabić izabran za predsednika PUPS-a

Za predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije izabran je dosadašnji zamenik te stranke Milan Krkobabić. Kako je navedeno u saopštenju te stranke, Krkobabić je izabran za predsednika na predlog 170 opštinskih odbora.

U radnom delu Skupštine izvršen je izbor organa partije, a sa Skupštine je poslata poruka svim članovima da će PUPS nastaviti da štiti interese penzionera Srbije i da će se boriti za zaštitu najugroženijih, uz puno razumevanja za trenutnu ekonomsku situaciju u zemlji, prenosi Tanjug.

Krkobabić je na redovnoj skupštini PUPS-a naveo da se u ovom trenutku definiše nastavak puta započet pre devet godina, prenosi Tanjug.

Navodi da se dogodine zaokružuje ciklus od deset godina. Za ovo vreme mala neprepoznatljiva partija "dočekana sa podsmehom" bez finansijske, medijske, inostrane i "one mnogo bitnije", domaće podrške, uz čvrstu ideju kako sačuvati i pospešiti socijalno ekonomski položaj penzionera, ušla je na velika vrata Parlamenta.

Krkobabić je podvukao da su oni tu, a da u parlamentu nema njihovih "prijatelja" Mlađana Dinkića i Čedomira Jovanovića, istakavši da nije dovoljno živeti u virtuelnom svetu već realan život što oni iz PUPS-a i čine.

Na kritike koje se mogu čuti da ih neki karakterišu kočničarima Krkokabić je zapitao kako oni mogu da budu kočničari, jer je upravo njima glavni interes da se otvaraju nova radna mesta, jer samo tako može da se puni penzioni fond.

Naglašava da PUPS shvata ekonomsku situaciju i podvlači da kada su podržali Vladu nisu tražili ništa. A da je to ništa u stvari sve - hleb, dostojanstvo i pravda.

"To je ono što većina penzionera podržava i na čemu insistira. Glasajući za tu ideju glasaju za sebe i sigurnu i redovnu penziju, ne da bi bili neko i nešto jer već su bili neko i nešto", zaključio je Krkobabić.

U prisustvu 873 delegata, održana je Treća redovna skupština PUPS-a, a svečanom delu Skupštine prisustvovali su predsednik Socijalističke partije Srbije i član predsedništva SPS, Ivica Dačić i Aleksandar Antić, kao i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво