Читај ми!

Dačić: Dogovor o Vladi u toku nedelje

Još nisu definisana kadrovska rešenja kada je reč o novoj vladi, rekao lider SPS-a Ivica Dačić i dodao da će dogovor biti skloljen u toku ove nedelje.

Odgovorajući na pitanja novinara posle posete povređenom policajcu u Kliničkom centru Vojvodine, Dačić je rekao da će do kraja nedelje biti jasno kako će u kadrovskom smislu izgledati i Skupština Srbije i Vlada Srbije, kao i gradska skupština i gradsko veće u Beogradu, prenosi Tanjug.

Na pitanje da li je on budući ministar spoljnih poslova, Dačić je odgovorio da će sva kadrovska rešenja biti rezultat daljih razgovora.

Dodao je da mu je drago što mediji nisu ništa pogodili u proteklom periodu kada je reč o budućim kadrovskim rešenjima, pre svega onima koja bi trebalo da pripadnu socijalistima.

Dačić je ocenio da bi, kako je rekao, bilo politički korektno da ono o čemu razgovaraju koalicioni partneri "nije za priče po medijima".

"Kad mandatar bude spreman da to saopšti u javnosti, on će to i učiniti", napomenuo je Dačić.

Kada je reč o koalicionim partnerima SPS-a, Jedinstvenoj Srbiji i PUPS-u, Dačić je istakao da je odluka o ulasku u vladu te koalicije jedinstvena i da se ne dovodi u pitanje.

"Očekujem da će stranački organi svih stranaka podržati takvu odluku", istakao je Dačić i dodao da će sutra u skupštini Srbije praktično biti glasanje i videće se ko čini parlamentarnu većinu.

"Siguran sam da ćemo tu odluku doneti jedinstveno i da će svih naših 44 poslanika biti deo parlamentrne većine u skladu sa dogovorom postignutim sa SNS", zaključio je Dačić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи