Читај ми!

DS: Napadi SNS-a prikrivanje istine

Neznanje i bahatost osuđivanih funkcionera SNS-a, kao i sve teži život građana Srbije ne mogu prikriti neosnovanim napadima na DS, saopštio Gradski odbor DS-a u Novom Sadu. Odbacuju optužbe koje su novosadski naprednjaci prethodno uputili čelnicima Vlade Vojvodine.

U saopštenju novosadskih demokrata navedeno je da funkcioner SNS-a Aleksandar Milovančev, koji je prvostepeno osuđen za malverzacije u javnim nabavkama, pokušava da zamaskira svoje kriminalne radnje tako što svakodnevno napada projekte za pomoć privredi Vojvodine, javlja Tanjug.

U DS-u smatraju da bi Milovančev, koji kako navode ima skoro 500.000 dinara mesečnih primanja sa šest funkcija koje obavlja, trebalo da se bavi posrnulim preduzećima kojima upravlja, umesto "prebrojavanja kupusa i sifona".

Novosadske demokrate navode da je u novosadskoj Slobodnoj carinskoj zoni, kojom rukovodi kadar SNS-a, za nekoliko meseci zaposleno 45 stranačkih poslušnika koji su samo primali plate, a radili kampanju za SNS kao i druge primere neopravdanog i nedomaćinskog trošenja novca.

Prethodno je Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu ponovo optužio za malverzacije predsednika i potpredsednika Vlade Vojvodine, Bojana Pajtića i Dragoslava Petrovića, navodeći da su subvencije iz pokrajinskog Fonda za primenu novih tehnologija firme vraćale isporukama povrća, a ne u novcu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво