Читај ми!

Mihajlović: Stranačka pripadnost nije presudna

Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović negirala je da u toj stranci postoje nesuglasice zbog broja ministara koji nisu iz redova naprednjaka. Na sednici Glavnog odbora biće reči pre svega o programu te stranke, a razgovaraće se i o Skupštini Srbije, kaže Mihajlovićeva.

Zorana Mihajlović je novinarima rekla da pripadnost stranci ne može da bude glavni opredeljujući faktor za izbor na ministarsko mesto u novoj Vladi Srbije, prenosi Beta.

Ona je negirala da u stranci postoje nesuglasice oko broja nestranačkih ličnosti koje će biti izabrane za ministre u budućoj vladi.

"Kao potpredsednica stranke nisam dobila protivljenja da se na mestu ministara nađu vanstranačke ličnosti", navela je Mihajlovićeva novinarima i demantovala napise u medijima da u SNS-u ima sukoba o tom pitanju.

Potpredsednica SNS-a je podsetila da su mediji na sličan način spekulisali i o sastavu prethodne vlade, ali da "na kraju većina stvari nije bila tačna".

Mihajlovićeva je naglasila da je potpuno sigurna da će SNS odlučiti isto onako kako je radio i prethodnih 18 meseci.

"Nama je važno da Srbija ide napred i da imamo stručne ljude, pre svega sposobne i vredne, koji mogu da iznesu program koji je pred nama", rekla je Mihajlovićeva.

Kako je dodala, na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a biće reči pre svega o programu te stranke, a razgovaraće se i o Skupštini Srbije.

"To je prva sednica Glavnog odbora SNS-a nakon izbora", navela je Mihajlovićeva i ponovila da će Vlada Srbije biti formirana do 27. aprila.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи