DSS: Radulović se brani lažima

Slobodan Radulović "ima pravo da bude ljut zbog toga što mu je ostalo samo pravo da laže, a sudskom presudom oduzeto pravo da krade", saopštio je DSS. Karakter dogovora njegove predaje, posle osam godina bekstva, ubrzo će se otkriti, navela je ta stranka.

DSS je saopštila da Slobodan Radulović koji je u Specijalnom sudu u procesu protiv "stečajne mafije" osuđen na pet godina zatvora, 15. maja 2013., pet godina posle odlaska DSS sa vlasti, a po postupku otvorenom u vreme vlade DSS, ima pravo da se brani lažući, prenosi Fonet.

DSS u saopštenju navodi, da je on "uzeo sebi pravo i da pobegne iz zemlje i da se krije, trošeći teško stečeni novac, pa da se posle osam godina preda, po dogovoru čiji će se karakter ubrzo otkriti".

Ima pravo i da bude ljut zbog toga što mu je ostalo samo pravo da laže, a sudskom presudom "oduzeto pravo" da krade.

DSS u saopštenju konstatuje "da Radulovićev advokat Kljajević, takođe ima pravo da iznosi neistine, čineći sve za dobrobit svog klijenta".

Demokratska stranka Srbije smatra da je veoma dobro što će takav Slobodan Radulović imati priliku da svoje laži koje se odnose na DSS ponovi i pokuša da dokaže pred institucijama države Srbije.

Time će biti stavljena tačka na makar jednu kriminalnu aferu u Srbiji i na sve pokušaje kriminalizacije Demokratske stranke Srbije, ocenila je DSS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи