Читај ми!

Milenko Jovanov predsednik vojvođanskog DSS-a

Poslanik u Skupštini AP Vojvodine, pravnik iz Kikinde Milenko Jovanov, izabran je za predsednika Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Srbije za Vojvodinu.

Jovanova je jednoglasno na tu funkciju izabralo 15 članova Pokrajinskog odbora koji su pre toga izabrani u pomenuti odbor na Izbornoj skupštini održanoj u Kongresnom centru Novosadskog sajma, javlja Tanjug.

Nakon izbora, Jovanov je, obraćajući se članovima Skupštine Pokrajinskog odbora DSS-a, rekao da svi članovi te stranke u budućem periodu moraju više vremena da provedu u radu sa narodom, da vide šta je to što ljude zanima i da im daju odgovore na ta pitanja.

"Odbranili smo Vojvodinu pred Ustavnim sudom Srbije i to je velika pobeda DSS-a, ali u narednom periodu moramo da damo odgovor kako da građani žive bolje u svakom delu Vojvodine", rekao je Jovanov.

Govoreći o autonomiji Vojvodine, Jovanov je kazao da autonomija ne može da znači samo to da, kako je rekao, pare iz Beograda dođu do Banovine (zgrada u kojoj je sedište Vlade Vojvodine) i da tu ostanu, već se moraju iz Banovine ravnomerno rasporediti u sve delove pokrajine.

Osim predsednika, na današnjoj izbornoj sednici Pokrajinskog odbora DSS-a izabrana su i četiri potpredsednika tog odbora, a to su Miodrag Dimitrijević iz Novog Sada, Nikola Žeželj iz Kule, Ružica Igić iz Novog Sada i Zoran Semenović iz Šida.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво