Читај ми!

DSS: Cilj bombardovanja otimanje Kosmeta

Bombardovanje 1999. imalo je za cilj da se od Srbije silom otme Kosovo i Metohija, kaže potpredsednik DSS-a Slobodan Samardžić.

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Slobodan Samardžić danas je, povodom 15 godina od početka NATO bombardovanja Jugoslavije, rekao da je to bio događa "bez presedana u savremenoj istoriji" i da je Srbija Zapadu zanimljiva samo zbog NATO-a.

"To bombardovanje imalo je za cilj da se od Srbije silom otme Kosovo i Metohija. Taj proces na sreću nije još završen, ali izgleda da je NATO agresor pri kraju s tom misijom", rekao je Samardžić novinarima u Beogradu.

Samardžić je rekao da je Srbija u procesu evropskih integracija samo da bi ušla u NATO, baš kao što su morale i okolne zemlje.

"Korak po korak, mi prihvatamo NATO standarde, mi šaljemo našu vojsku u bojišta širom sveta pod okriljem EU kako bi obavljali strateški posao za NATO. Polako privikavamo narod na bedu i na primoravanje da jednog dana prihvati takvu soluciju", rekao je Samardžić.

Rekao je i da je i posle 15 godina iznad 70 odsto građana u Srbiji protiv ulaska zemlje u NATO, dok je politička elita, naročito u poslednjih šest godina, "potpala pod uticaj zapadnog činioca".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи