Читај ми!

Ivanović će biti prebačen u Mitrovicu

Sudsko pretresno veće potvrdilo je odluku da se Oliver Ivanović, koji je u pritvoru u Prištini, prebaci u pritvorsku jedinicu u Kosovskoj Mitrovici, rekla je "Tanjugu" portparol Euleksa Dragana Nikolić Solomon.

Lider Građanske inicijative "SDP" Oliver Ivanović biće prebačen u pritvorsku jedinicu u Kosovsku Mitrovicu, izjavila je večeras Tanjugu portparol Euleksa Dragana Nikolić Solomon.

Ona je rekla da je sudsko pretresno veće potvrdilo odluku da se Ivanović, koji je u pritvoru u Prištini, prebaci u pritvorsku jedinicu u Mitrovici.

Ivanović je uhapšen 27. januara, zbog sumnje da je učestvovao u zločinima 1999. i 2000. godine, uključujući i teško ubistvo.

On je pre sedam dana stupio u štrajk glađu zahtevajući da bude premešten u pritvorsku jedinicu u Mitrovici.

U pritvorskoj jedinici u Prištini Ivanović je, kako je potvrdila njegova supruga Milena, od subote bio u izolaciji.

"Posetila sam Olivera u pritvorskoj jedinici u Prištini. Ovo je sedmi dan kako štrajkuje glađu. Njegovo zdravstveno stanje je danas bilo jako loše", rekla je Ivanovićeva.

Prema njenim rečima, Oliver Ivanović je smršao skoro devet kilograma u proteklih sedam dana.

Ono što je najgore, ukazala je supruga, jeste da se Oliver Ivanović od subote nalazi u izolaciji.

Vlada Srbije dala je garancije za Ivanovića da se brani sa slobode, ali Euleks ih nije uzeo u obzir i produžio mu je pritvor na dva meseca.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво