Читај ми!

Drašković: SPO na listi SNS-a?

Lider SPO očekuje da će njegova stranka na predstojećim izborima nastupiti na listi Srpske napredne stranke.

Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković ocenio je raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora kao malu pauzu, da bi potom evropski, reformski kurs bio maksimalno ubrzan, očekujući da će njegova stranka na tim izborima nastupiti na listi Srpske napredne stranke.

Drašković je Tanjugu rekao da se to nameće kao jedino logično opredeljenje, jer su strateški ciljevi Srpske napredne stranke odavno ciljevi SPO-a.

"Srateški ciljevi SNS- bezuslovna primena Briselskog sporazuma, pomirenje među narodima i državama bivše Jugoslavije, borba protiv korupcije i kriminala, ekonomske reforme, socijalne reforme, otkrivanje svih zločina državnog terorizma iz vladavine Slobodana Miloševića su zapravo i stateška opredeljenja odavno SPO", rekao je Drašković.

On je dodao da će SPO nastaviti da maksimalno podržava ovaj kurs i ovu politiku SNS.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи