Читај ми!

Radulović: Reforme, ili odlazim!

Ako reforme ne budu mogle da se sprovode, ja više neću biti ministar, kaže Saša Radulović. Ja sam tu zato što verujem da ćemo uspeti za završimo ono što smo započeli, rekao je Radulović.

Ministar privrede Saša Radulović rekao je da više neće biti ministar ukoliko izostanu reforme.

"Bio sam pred svim sindikatima, pred velikim brojem članova, govorio o reformama, objasnio sve što pokušavamo da uradimo, međutim nisam dobio povratnu informaciju od sindikata. Njima se čini da zakoni ne mogu da prođu i da se čitava reforma ne desi nego da ostanemo u blatu u kome smo", rekao je Radulović za Radio-televiziju Vojvodine.

Radulović kaže da je vreme neodgovornosti prošlo i da ako ne postoji podrška za reforme on više neće biti ministar.

"Ako reforme ne mogu da se sprovode, ja više neću biti ministar, rekao sam više puta. Ja sam tu zato što verujem da ćemo uspeti za završimo ono što smo započeli", rekao je ministar privrede.

Radulović je rekao da je njegova namera da se spreči ponavljanje "slučaja kakav je onaj u Vršačkim vinogradima" i dodao da je to moguće jedino ako sistem funkcioniše.

"To je moguće jedino ako se naprave strukturne promene. Da li ima političke volje za to - videćemo onog trenutka kada budemo znali da li će zakoni biti usvojeni", rekao je Radulović.

Dodao je da očekuje da će zakoni biti usvojeni, a ako se to ne desi, biće to "znak da ne postoji dobra volja za reformama u Srbiji".

Број коментара 36

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво