Konačni rezultati izbora u Partešu

Kandidat Građanske inicijative "Srpska" Dragan Nikolić osvojio 52,16 odsto glasova na ponovljenim izborima za gradonačelnika u opštini Parteš, objavila je Centralna izborna komisija. Sa pobedom Nikolića, kandidati "Srpske" imaće gradonačelnike u devet opština na KiM.

Na osnovu konačnih rezultata na ponovljenim izborima za gradonačelnika u opštini Parteš pobedio je kandidat Građanske inicijative "Srpska" Dragan Nikolić sa 52,16 odsto glasova, objavila je danas Centralna izborna komisija.

U Pasjanu je u nedelju ponovljeno glasanje na tri biračka mesta pošto je u drugom krugu izbora, 1. decembra, nakon prebrojavanja glasačkih listića, uništen birački materijal, koji je spaljen zajedno sa glasačkim kutijama i listićima.

Protivkandidat Nikoliću bio je kandidat Samostalne liberalne stranke (SLS) Nenad Cvetković.

Sa pobedom Nikolića, kandidati Građanske inicijative "Srpska" imaće gradonačelnike u devet opština na Kosovu i Metohiji.

Na sednici CIK-a je rečeno i da će Komisija zahtevati da učestvuje u izradi nacrta izborne reforme kako bi joj kasnije bilo lakše da sprovodi u delo postignute dogovore koji budu proizašli iz izborne reforme.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво