SNS: Izbori u Odžacima važni za celu Srbiju

Kada napadaju Aleksandra Vučića napadaju svakog od nas, jer se zajedno borimo za bolju Srbiju, poručio Miloš Vučević sa predizborne konvencije u Odžacima. Važnijih izbora od izbora u Odžacima nema, jer će oni pokazati da je vreme da se promeni vlast u Vojvodini, ocenila Zorana Mihjalović.

Predizborna konvencija koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Odžacima, zakazanim za nedelju 15. decembra, održana je večeras u tom mestu, a sa nje je poručeno da su lokalni izbori važni i za celu Srbiju.

Član Predsedništva naprednjaka i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, rekao je prisutnima da 15. decembra izbor nije težak, jer žitelji Odžaka mogu da biraju između onih koji su, kako je rekao, izvršili pljačku biblijskih razmera i onih koji žele bolje i poštenije Odžake.

"Na jednoj strani su oni koji stalno otvaraju jedne te iste fabrike i stalno se slikaju ispred istih buldožera, a sa druge strane su oni koji se bore za Odžake u kojima će ljudi živeti srećno i u kojima će se u vrtićima tražiti mesto više", rekao je Vučević.

Vučević je naglasio da u nedelju nisu samo izbori za Odžake, Voždovac ili Kostolac, već za celu Srbiju koja će, kako je rekao, pokazati da je protiv kriminalaca i da je za zdravu i naprednu Srbiju.

"Kada napadaju Aleksandra Vučića napadaju svakog od nas, jer se svi mi, na čelu sa Vučićem, borimo za bolju Srbiju u kojoj će se živeti od sopstvenog rada", rekao je Vučević.

Potpredsednica Glavnog Odbora i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović je poručila da važnijih izbora od izbora u Odžacima nema, jer će oni pokazati da je vreme da se promeni vlast u Vojvodini.

"Tragično je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je Vojvodina najbogatiji deo Srbije", rekala je Mihajlovićeva, dodajući da je sigurna da će se u nedelju promeniti vlast u Odžacima, kao što će, kako je rekla, biti promenjena i vlast u Vojovodini.

Ona je odbacila optužbe da SNS nema program i poručila da ta stranka neće lagati i krasti, kao što je to činijeno prethodnih 10 godina.

"U nedelju će Odžaci glasati za budućnost, a nikada više neće glasati za one koji su nas pljačkali i uništavali", rekla je Mihajlovićeva, dodajući da je 400.000 članova SNS a poručilo i da svaki dan poručuje da u Srbiji nema mesta za kriminalce, već da je njima mesto pred sudovima i sudijama.

Prvi na listi SNS-a na izborima u Odžacima i njen kandidat za predsednika opštine Dušan Marjan je obećao biračima da će nova gradska uprava biti servis građana, a ne vlast.

"Možemo da povećamo broj radnih mesta i brigu o starima i to ćemo i uraditi", rekao je Marjan.

Nakon njega na skupu je govorio i potpredsednik SDPS-a Milorad Mijatović, koji je rekao da lista okupljena oko SNS-a ne nudi ništa što ne može da ostvari.

"Stranka SDPS Rasima Ljajića danas obeležava četiri godine postojanja u Odžacima i najlepši poklon bi nam bio ubedljiva pobeda u nedelju na izborima u koju sam apsolutno uveren", rekao je Mijatović.

Predsednik pokrajinskog odbora i potpredsednik SPO Žika Gojković rekao je da je SPO godinama napadan zbog svoje borbe za jedinstvenu Srbiju i ekonomski razvoj.

"Danas imamo iskrene reforme u društvu koje sprovodi Vlada Srbije, na čelu sa Aleksandrom Vučićem. I u Odžacima imamo listu koja ima realne šanse da osvoji više od 50 odsto glasova", rekao je Gojković.

Potpredsednik Pokreta socijalista Predrag Vuletić je rekao da su Odžaci nekada bili lepo i bogato mesto, a onda su se, kako je rekao, pre desetak i više godina dogodili Bojan Pajtić, Dragan Đilas, kompanija Delta i sve je, kako je rekao, uništeno.

"Međutim, pre godinu i po dana Srbiji se dogodilo nešto najlepše moguće, dogodio se Aleksandar Vučić i sve je krenulo na bolje. Neka u nedelju u Odžacima krenu promene u Vojvodini i neka u Odžacima krene pad Bojana Pajtića", rekao je Vuletić.

Predizborna konvencija liste koju predvodi SNS za lokalne izbore u Odžacima završena je koncertom Amadeus benda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара