Gradski odbori SNS-a podržavaju Vučića

Beogradski naprednjaci jednoglasno odlučili da predlože Aleksandra Vučića za predsednika Srpske napredne stranke na predstojećoj sednici stranačke skupštine. Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu zahteva hitno isključenje Vladimira Cvijana iz stranke.

Jednoglasno je odlučeno da beogradski naprednjaci predlože Aleksandra Vučića za predsednika Srpske napredne stranke na predstojećoj sednici stranačke skupštine.

"Svi beogradski opštinski i Gradski odbor daju apsolutnu podršku politici koju predstavlja predsednik Vučić", saopštio je Gradski odbor SNS-a.

Gradski odbor i članstvo pružaju "potpunu i jasnu podršku nemilosrdnoj borbi protiv korupcije i kriminala i posebno protiv tajkunsko-finansijskih lobija, koji su u prethodnim godinama doveli do razaranja naše zemlje, a danas pokušavaju da zaustave reforme u Srbiji".

"Uvereni smo da borbu koju danas vodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, prepoznaje i podržava ogromna većina građana Srbije i apsolutna većina članova i simpatizera SNS-a", navodi se u saopštenju.

Ukazuje se i na to da "pokušaji tajkuna i kriminalaca, da sačuvaju svoje unosne i protivzakonite poslove, tako što će pomeriti Vučića sa ključnih pozicija u stranci i državi, neće uspeti i ne mogu uplašiti SNS, niti zaustaviti Srbiju u borbi za bolju i pravedniju državu".

Beogradski naprednjaci ističu i da ti pokušaji tajkuna i kriminalaca neće zaustaviti Srbiju u borbi za državu "jednakih prilika za sve građane i zemlju u kojoj će se zakoni poštovati".

"Upravo na tim principima je osnovana SNS koju vodi Vučić i upravo zato je meta napada, onih čije se bogatstvo i politički uticaj zasnivaju na kršenju zakona i sistemu privilegija", zaključuje se u saopštenju.

Poslanik SNS-a Vladimir Cvijan objavio je danas da ulazi u trku za predsednika te stranke.

Isključiti Cvijana iz stranke

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu zahteva od stranačkih organa hitno isključenje Vladimira Cvijana iz stranke.

U saopštenju Gradskog odbora navodi se da pozitivna osobina stranke da bude otvorena, spremna da sasluša drugačije ideje i primi u svoje redove i ljude koji su bili u drugim strankama, očigledno može da dovede do toga da određeni tajkuni ubace svoje ljude, kako bi ostvarivali određeni uticaj, prenosi Fonet.

Srećom po SNS, a i po našu državu, stoji u saopštenju, na primeru Cvijana se vidi da su oni brzo prepoznati i to je razlog zbog kojeg GO SNS Novi Sad insistira da se po skraćenom postupku stranka očisti od takvih članova.

Najavom da će se kandidovati za predsednika SNS-a,  predstavljajući sebe kao nekoga ko je toliko bitan u stranci, ovlašćujući sebe da tumači izvorne stranačke principe, Cvijan vređa svakog iskrenog i odanog člana Srpske napredne stranke, saopštio je GO SNS u Novom Sadu, koji je pružio punu podršku predsedniku stranke da nastavi državni posao koji je započeo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи