Читај ми!

Stojanović: Počinjemo da stvaramo bolje uslove

Građanska inicijativa Srpska održala tribinu u Donjoj Gušterici. Kandidat Srpske za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović poručio da 1. decembra počinju da stvaraju bolje uslove za život svih Srba.

U Donjoj Gušterici građanska inicijativa Srpska održala je tribinu. Kandidat Srpske za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović poručio je da 1. decembra počinju da stvaraju bolje uslove za život svih Srba.

"U nedelju ćemo svoje živote uzeti u svoje ruke. Da stvaramo Zajednicu srpskih opština, da nikada više ne zaboravimo ni jednog Srbina. Sagradićemo Zajednicu srpskih opština od koje su neki hteli da naprave nevladinu organizaciju, sagradićemo instituciju koja će biti garant da ćemo bolje živet", rekao je Stojanović, a navedeno je u saopštenju Izbornog štaba Građanske inicijative Srpska.

Kako je navedeno, predsednik Srpske Vladeta Kostić, obraćajući se prisutnima u Domu kulture u Donjoj Gušterici, rekao je da "Stojanovića podržava Republika Srbija, koju Bojan Stojanović nikada neće imati iza sebe, ma koliko se trudio".

Specijalni gost Srpske na tribini bio je gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak koji je poručio da nema vremena za gubljenje.

"Ovaj mladi čovek od ponedeljka će preuzeti najozbiljnije poslove i zadatke, ali pre toga jedino će zahvaljujući vama imati mogućnost da te zadatke reši. Zato u nedelju svi zajedno zakružite 126 - Zato što je Srpska", rekao je Bošnjak.

U saopštenju je navedeno i da je narodni poslanik u Skupštini Srbije Zvonimir Stević naveo da su se Srbi u prvom krugu jasno opredelili za Srbiju i njeno prisustvo na Kosovu i Metohiji.

"Ponosni smo na vas što smo u prvom krugu ubedljivo pobedili. Našim političkim protivnicima poručujemo da su izgubili, da su poraženi i u interesu srpstva trebalo bi da priznaju poraz pre nedelje", rekao je Stević.

Tribini je prisustvovao i pomoćnik ministra za KiM Mirko Krlić koji je istakao da Stojanović ima prijatelje, ima podršku iz Zrenjanina i ima Srbiju koja stoji uz njega kao i da je pobeda kandidata Srpske u svim opštinama od velikog značaja za sve Srbe na KiM.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво