SNS: Izvukli smo Voždovac iz dugova

Naprednjaci su opštinu Voždovac izvukli iz dugova i voždovačka vlast je u prethodnom periodu radila mnogo za bolji život građana te opštine, saopšio beogradski odbor SNS-a. Moglo je mnogo više da se uradi da je postojala podrška gradske vlasti, ističe SNS.

Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da su naprednjaci opštinu Voždovac izvukli iz dugova i da je, u prethodnom periodu, voždovačka vlast, predvođena SNS-om, radila mnogo za bolji život građana te opštine.

Kako se navodi u saopštenju beogradskih naprednjaka, moglo je i mnogo više da se uradi da je postojala podrška gradske vlasti i bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

Beogradski naprednjaci smatraju da je demokratama bilo važnije da skupljaju novac u centralni budžet i da se nisu bavili građanima niti videli kako se živi u pojedinim opštinama, gde DS nije deo lokalne vlasti.

"Srpska napredna stranka je Voždovac izvukla iz dugova, iako je u poslednje četiri godine kao jedna od najvećih gradskih opština, raspolagala sa najmanjim budžetom", navodi se u saopštenju.

Iz SNS-a poručuju da im je bezbednost dece najvažnija, da će sve škole na Voždovcu dobiti video nadzor i da naprednjaci na Voždovcu nisu zaboravili ni osobe sa invaliditetom, zbog kojih su, da bi im bio omogućen nesmetan život, u više od 30 ulaza uradili prilazne rampe.

"U narednom periodu povećaćemo energetsku efikasnost u urbanom delu Voždovca, kako bi građani imali manje račune za struju, a sva podavalska mesta dobiće vodovod i kanalizaciju", najavili su iz SNS-a.

SNS predvođena njenim liderom, prvim potpredsednikom vlade, Aleksandrom Vučićem, kako je saopšteno, neće posustati u borbi protiv korupcije, jer je njihov posao da povrate ekonomsku moć i zapošljavaju ljude.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво