Izbori na Voždovcu, "pljušte" optužbe

Uoči izbora na Voždovcu 15. decembra, međusobne optužbe SNS-a i DS-a "pljušte" na sve strane. Dok demokrate tvrdi da je SNS u svemu omanuo, naprednjaci ih pozivaju da dođu na Voždovac i vide kako se, uprkos malom budžetu, "mnogo toga može uraditi".

Međusobne optužbe naprednjaka i demokrata "pljušte" na sve strane, uoči izbora na Voždovcu 15. decembra. Demokratska stranka ocenjuje da je Srpska napredna stranka u svemu ''omanula'', a naprednjaci pozivaju demokrate da dođu na Voždovac i vide kako se, uprkos malom budžetu, kako kažu, mnogo toga može uraditi.

Srpska napredna stranka nije ništa uradila na Voždovcu tokom četvorogodišnjeg manata, kažu u DS-u. Kako tvrde, nije ispunjeno nijedno predizborno obećanje.

Borislav Stefanović kaže da naprednjaci, na žalost građana, u svemu omanuli na Voždovcu, kao i da su se bavili pretežno zloupotrebama budžetskih sredstava.

"Bavili su se isključivo stranačkim zapošljavanjem. Bavili su se prosipanjem novca koji je grad opredelio za opštinu Voždovac i u opštini Voždovac tim sredstvima ništa, apsolutno ništa nisu uradili da poboljšaju život i rad građana", rekao je Stefanović.

Iz SNS-a stiže odgovor i kontraoptužba na račun bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

"Gradska opština Voždovac je vodila politiku pošteno, korektno sa projektima koji su mogli da se obave sa 13 i po miliona dinara. Dok je sa druge strane, ponavljam, Đilas preko svojih preduzeća, čiji je osnivač grad Beograd, bahato trošio milione evra", kaže Zoran Babić.

Naprednjaci podsećaju da su u ovoj opštini obnovili petnaestak škola, otvorili novu u Pinosavi, izgradili igrališta i sportsku salu u Ripnju. Najavljuju da će sve škole na Voždovcu do kraja godine dobiti video nadzor.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво