Читај ми!

SNS: Voždovac trpeo zbog nerazumevanja Đilasa

Kako bi Voždovčani sami određivali prioritete, SNS se zalaže za decentralizaciju Beograda, saoštio gradski odbor naprednjaka. Voždovčani do sada nisu mogli da ostvare važne projekte zbog nerazumevanja doskorašnjeg gradonačelnika Dragana Đilasa, ocenjuju u SNS-u.

Beogradski odbor SNS saopštio je da će ta stranka u narednom periodu završiti sve važne projekte, koji do sada nisu mogli da budu ostvareni zbog, kako ističu naprednjaci, nerazumevanja doskorašnjeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i grada za potrebe Voždovčana.

Zato se naprednjaci, kako je navedeno u saopštenju, zalažu za decentralizaciju Beograda kako bi i opština Voždovac sama određivala prioritete sa budžetom koji će biti srazmeran broju stanovnika te beogradske opštine.

"Želimo da Voždovac bude opština zadovoljnih građana, a to podrazumeva više investicija i više radnih mesta. Bezbednost dece nam je na prvom mestu, zato će do kraja godine sva školska dvorišta na Voždovcu dobiti video nadzor. Godinama unazad tražimo podršku grada kako bi uklonili sve kockarnice u blizini škola, ali tu podršku nismo dobili", piše u saopštenju.

SNS napominje i da se otvaranjem kancelarije za mlade preduzetnike, stvaraju uslovi da se mladi zaposle i ostanu na opštini Voždovac.

"Tim Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem ostaje dosledan u borbi protiv korupcije i kriminala", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво