DS: Voždovačka vlast bez ideje i programa

Opštinska vlast na Voždovcu predstavllja paradigmu bahatosti, nesposobnosti, nerada i lenjosti na republičkom nivou, rekao je funkcioner DS-a Vladimir Todorić. U protekle četiri godine voždovačka lokalna vlast nije imala nijednu ideju i nikakav program, poručio Todorić.

Demokratska stranka oštro je kritikovala voždovačku lokalnu vlast koju predvode naprednjaci zbog "bahatosti i nesposobnosti".

Ta stranka, koja je u prethodne četiri godine bila opozicija na Voždovcu tvrdi i da "u tom periodu apsolutno ništa nije urađeno" u toj beogradskoj opštini.

Funkcioner DS-a Vladimir Todorić je odbacio kritike naprednjaka da je opštini Voždovac u protekle četiri godine bio smanjen budžet zbog DS-a i bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

"Odgovor DS na to je - koliko su sposobni, previše su i dobili", rekao je Todorić najavivši izlazak DS-a na lokalne izbore na Voždovcu koji su zakazani za 15. decembar.

Todorić je rekao i da su svim gradskim opštinama budžeti bili proporcionalno smanjivani zbog ekonomske krize, a da voždovačka lokalna vlast nije imala ni projekte ni ideje.

Funkcioner DS-a je naveo i da beogradski naprednjaci za "nesposobnost i bahatost" okrivljuju DS i bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

"Opštinska vlast na Voždovcu predstavllja paradigmu bahatosti, nesposobnosti nerada i lenjosti na republičkom nivou", rekao je Todorić reagujući na jučerašnje saopštenje Gradskog odbora SNS.

Todorić je rekao i da u protekle četiri godine voždovačka lokalna vlast nije imala nijednu ideju i nikakav program kao i da nije urađen nijedan park niti sanirana škola.

naveo je i da se DS zalaže za transparentnost u radu javne uprave i objavljivanje svih dozvola, uključujući i građevinske na opštinskom sajtu kao i izgradnju Urbanog centra za mlade.

Srpska napredna stranka, juče se u okviru kampanje za lokalne izbore na Voždovcu založila za decentralizaciju vlasti i veći opštinski budžet iz koga će biti finansiran Humanitarni fond.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара