Mihajlović: Vanredni izbori što pre

Moja lična želja je da što pre budu održani vanredni parlamentarni izbori u Srbiji, rekla potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović. O tome, kako kaže, nije razgovarala sa strankom, ali smatra da bi izbori doprineli da Vlada bude "malo efikasnija u svemu što radi".

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da je njena "lična želja" da što pre budu vanredni parlamentarni izbori u Srbiji, prenosi Beta.

Mihajlović je za Radio-televiziju Vojvodine rekla da se u SNS o tome nije razgovaralo i ocenila da bi izbori trebalo da budu što pre da bi Vlada bila "malo efikasnija u svemu što radi".

Rekla je da, sem Liberalno demokratske partije, danas ne vidi "konstruktivnu opoziciju" i ocenila da bi "bilo dobro" da Demokratska stranka "uredi svoje redove".

Po rečima Zorane Mihajlović, nije tačno da je cela DS kriminalizovana, ali ako su neki njeni istaknuti članovi uhapšeni, onda to govori i o samoj stranci.

Isti je slučaj, dodala je, kada govori o Dušanu Bajatoviću, potpredsedniku Socijalističke partije Srbije i direktoru "Srbijagasa".

Na pitanje šta se desilo s aferom oko navodnih veza predsednika Vlade

Srbije Ivice Dačića sa biznismenom Rodoljubom Radulovićem, poznatom kao "Miša Banan", Zorana Mihaković je rekla da je potpuno sigurna da će sve to stići do tužilaštva.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара