SNS: Napad na aktivistu DS-a "gnusna laž"

Optužbe DS-a da su članovi SNS-a pretukli aktivistu demokrata u Vrbasu je "gnusna laž", rekao šef izbornog štaba naprednjaka u Vrbasu Luka Petrović. Došlo do "manjeg koškanja" i aktivista DS-a priznao da je delio flajere protiv SNS-a, tvrdi Petrović.

Srpska napredna stranka odbacila je optužbe Demokratske stranke da su naprednjaci pretukli aktivistu DS u Vrbasu i ocenila da je reč o "gnusnoj laži".

"Što se tiče gnusnih laži da je neko napao ili tukao aktivistu DS, odgovorno tvrdim da momka, koji je iz Temerina došao u Vrbas da deli negativne flajere protiv SNS-a, niko nije napao", rekao je Tanjugu šef izbornog štaba SNS u Vrbasu Luka Petrović.

Petrović je rekao da je došlo do "manjeg koškanja" i da je aktivista DS priznao da je delio flajere protiv SNS-a.

"Došao je sa nama kako bi pozvali policiju da uzme podatke i da nadležni rade svoj posao. On nas je zamolio da to ne radimo da ne bismo dizali prašinu i izvinio se i na kraju smo ga vratili kolima na mesto događaja", objasnio je Petrović.

Petrović je upitao zamenika predsednika DS-a Bojana Pajtića kako je moguće da "svaki put kada Dragan Đilas ili neko iz te stranke dođe u Vrbas nastane problem" i zašto jedino lider SNS Aleksandar Vučić poštuje zakon i predizbornu tišinu.

"Šta je Đilas juče sa svojim batinašima, džipovima i rotacijama radio po Zmajevu u vreme predizborne ćutnje. Isto pitanje postavljamo i SPS -u. Šta njihovi funkcioneri rade u Vrbasu kada je predizborna ćutnja", rekao je Petrović.

Šef izbornog štaba SNS u Vrbasu pozvao je nadležne da rade svoj posao, a sve stranke koje učestvuju na lokalnim izborima da izborni dan protekne regularno i da se "ne pretvori u cirkus".

Prethodno je DS u saopštenju optužila SNS da je uoči sutrašnjih lokalnih izbora u Vrbasu "dovela batinaške odrede, koji su pretukli jednog aktivistu DS i koji zaštrašuju građane".

Lokalni izbori u Vrbasu odžaće se sutra, a na njima učestvuje osam izbornih listi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво