Читај ми!

DS: Nikolić se svrstao na stranu SNS

Posetom Tomislava Nikolića Vrbasu u okviru predizborne kampanje SNS postalo je jasno da je njegova ostavka na mesto predsednika te stranke apsolutna farsa, saopštio Vojvođanski odbor DS-a.

Vojvođanski odbor Demokratske stranke kritikovao je predsednika Srbije Tomislava Nikolića da se u predizbornoj kampanji za lokalne izbore u Vrbasu svrstao na stranu Srpske napredne stranke.

"Današnjom posetom Tomislava Nikolića Vrbasu u okviru predizborne kampanje SNS postalo je jasno da je njegova ostavka na mesto predsednika te stranke apsolutna farsa, baš kao što je Demokratska stranka od početka i tvrdila", smatraju demokrate.

DS kaže da je Nikolić tokom današnje posete Vrbasu razgovarao samo sa članovima SNS-a, dok je građane koji nisu njegove stranačke kolege, kao i aktiviste drugih stranaka prisutne na trgu u Vrbasu,  zanemarivao i njihova komunikacija sa predsednikom je bila praktično onemogućena.

Tomislav Nikolić podneo je ostavku na mesto predsednika SNS nakon što je prošle godine izabran za predsednika Srbije.

Novosadski odbor Demokratske stranke kritikovao je republičku vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom da primenjuje "selektivnu pravdu".

Demokrate su upitale kako je moguće da bivša gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković nikada nije odgovarala za aferu sklapanja štetnog ugovora sa preduzećem ATP Vojvodina.

Novosadski odbor DS je dostavio Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu presudu Vrhovnog kasacionog suda iz maja, prema kojoj se Gradu Novom Sadu nalaže da ATP Vojvodini isplati četiri miliona evra.

Prema navodima DS-a, iz te presude proizlazi "očigledna krivična odgovornost" Maje Gojković za štetu koju su pretrpeli građani Novog Sada, a s obzirom da je ona u to vreme bila gradonačelnica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво