Читај ми!

Jovanović: Nisam za TV duel već za razgovor

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je da neće ići na TV duel sa prvim potpredsednikom Vlade i predsednikom SNS-a Aleksandrom Vučićem, ali je istakao da pristaje na razgovor o svim temema.

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da neće ići na TV duel sa prvim potpredsednikom vlade i liderom SNS-a Aleksandrom Vučićem, ali da je za razgovor sa njim.

Jovanović je na predizbornoj konvecnciji koalicije LDP-LSV za lokalne izbore u Vrbasu rekao da se zalaže za razgovor o svim temama.

"Ne želim na TV duel, jer ne vidim šta bi građani imali od tog cirkusa, ali u svakom slučaju pristajem na razgovore o svim temama u interesu građana Srbije", rekao je Jovanović.

Naglasio je da je pre četiri godine u kampanji u Vrbasu govorio o, kako je rekao, svemu onome što se danas dešava i da je ponosan na činjenicu da Vučić i premijer i lider SPS-a Ivica Dačić danas interpretiraju stavove LDP-a izrečene još pre četiri godine.

Govoreći o lokalnim izborima u Vrbasu, Jovanović je istakao da je u trci previše staranaka za opštinu kao što je Vrbas.

"Video sam dosta toga u životu, ali ovakvu gužvu i haos kao što je u Vrbasu nigde nisam. Zaista je previše stranaka uključeno u izbornu trku u Vrbasu", istakao je lider liberala.

Lider Lige socijademokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je novinarima uoči početka konvencije da veruje da će kandidati sa liste LDP-LSV ostvariti bolji rezultat nego na prethodnim lokalnim izborima u Vrbasu kada su po prvi put prešli cenzus.

"Lokalni izbori u Vrbasu su značajni za opipavanje pulsa u Vojvodini. Uveren sam da je nakon osmogodišnjeg cunamija na političkoj sceni Srbije došlo do tektonskih poremećaja i da sada sledi period smirivanja situacije", poručio je Čanak.

Na predizbornoj konvenciji koalicije LDP-LSV predstavljeni su kandidati za odbornike u Skupštini opštine Vrbas za izbore koji su zakazani za nedelju, 13. oktobar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво