Omladina DSS-a protiv Parade ponosa

Vlast i opozicione stranke utrkuju ko će više i glasnije da podrži Paradu ponosa kako bi se ispunio još jedan od mnogobrojnih zapadnih ultimatuma, saopštila je omladina DSS-a.

Omladina Demokratske stranke Srbije saopštila je da se najoštrije protivi održavanju Parade ponosa koja je još jedan ultimatum sa Zapada i prvi korak ka urušavanju braka, porodice i tradicionalnih vrednosti.

Ta stranka je ocenila da se vlast i opozicione stranke utrkuju ko će više i glasnije da podrži paradu kako bi se ispunio još jedan od mnogobrojnih zapadnih ultimatuma, dok je ogroman broj građana u Srbiji protiv održavanja parade.

"Omladina DSS-a se protivi tome da se od homoseksualizma pravi ideologija, a da se potom mladim ljudima u Srbiji ta ideologija servira kao nešto dobro i pozitivno", navodi se u saopštenju.

DSS je ocenio da je nedopustivo da se javnim propagiranjem i uličnim marširanjem homoseksualzima zloupotrebljavaju prava da "svako živi svoj privatni seksualni život onako kako sam zamišlja".

"Parada je ništa drugo do nasilno nametanje homoseksualnih shvatanja manjine ogromnoj većini građana u Srbiji. To je prvi korak u nastojanjima da se uruši brak, porodica i tradicionalne vrednosti koje čine temelj svakog naroda i države", navodi se u saopštenju DSS-a.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво