Jovičić: Beograđani mogu da odahnu

Ogromno zaduženje građana Beograda, čiji iznos Dragan Đilas menja u izjavama iz nedelje u nedelju, dovoljan je dokaz da Beograđani već dugo nemaju normalan život i odgovornu gradsku vlast, navodi Aleksandar Jovičić, funkcioner SNS-a.

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić izjavio je da Beograđani "mogu da odahnu", jer znaju da će konačno dobiti poštenu i odgovornu vlast koja će voditi računa o njima i interesu grada, a ne o privatnim preduzećima, kao što je to do sada bio slučaj.

Ogromno zaduženje građana Beograda, čiji iznos bivši gradonačelnik Dragan Đilas menja u izjavama iz nedelje u nedelju, dovoljan je dokaz da Beograđani već dugo nemaju normalan život i odgovornu gradsku vlast, navodi se u pisanoj izjavi Jovičića.

Demokrate u Beogradu bi, pre svega, trebalo da upute pitanje svom predsedniku stranke, Draganu Đilasu, ako ga i dalje vide na tom mestu, zašto je promenio izborni zakon 2007. godine, istakao je Jovičić u odgovoru na saopštenje predsednika beogradskog odbora DS Balše Božovića.

Kako mu to nije smetalo u već dva izborna ciklusa u kojima je "prekomponovanjem, rušenjem i prevarom dolazio na čelo Beograda, a ne direktnim glasovima Beograđana", upitao je Jovičić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара