Читај ми!

Odgovor Jovičića DS-u

Funkcioner SNS-a Aleksandar Jovičić poručio da je povodom odgovora DS-a na kritike naprednjaka, da će demokrate veoma teško povratiti poverenje Beograđana i da zato ne treba da se raduju izborima.

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić večeras je, povodom odgovora smenjenog gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i njegovih saradnika na kritike naprednjaka, poručio da će demokrate veoma teško povratiti poverenje Beograđana i da zato ne treba da se raduju izborima.

Jovičić je, kako je sapšteno iz SNS, ocenio da su Beograđani prepoznali sve domete stručnjaka demokrata i njihovog načina upravljanja javnim preduzećima, i da tu ne mogu pomoći obmane koje plasiraju Đilas i njegovi saradnici.

"Ako nam kao alternativu i najbolje što imaju nude Nebojšu Ćerana, koji je opljačkao 'Kolubaru', Cviju Babića iz 'Vodovoda', Aleksandra Šapića i Balšu Božovića, onda ne bi trebalo da se toliko raduju izborima koje sami u vreme vlasti nisu bili spremni da pruže opoziciji", rekao je Jovičić reagujući na stav DS da bi izbore u Beogradu trebalo odmah raspisati i da bi gradonačelnik trebalo da bude biran neposredno.

Jovičić smatra da su jalove rasprave i verbalne optužbe na račun SNS jedini rezultati politike Dragana Đilasa u DS.

"Dok je Dragan Đilas rušio Beograd zadužujući ga i dok je svoju državnu funkciju koristio da ostvari prevlast u DS, Beograđani su sve teže i teže živeli. Što je Đilasovim privatnim preduzećima bilo bolje to je bilo sve gore svim ostalim kompanijama u Beogradu i to je za pet godina Đilasove vlasti podiglo nivo nezaposlenosti u Beogradu sa 14 na 24 odsto", poručio je Jovičić.

On je istakao da su kritike SNS na račun DS i Đilasa utemeljene i dokumentovane, posebno one koje se odnose na netačne informacije o zaduženosti prestonice kojima je baratala dojučerašnja gradska vlast.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво