SNS uskoro o kandidatima za ministre

Nebojša Stefanović izjavio da će o kandidatima SNS-a za upražnjena ministarska mesta uskoro odlučiti Glavni odbor te stranke.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da ta stranka nije odlučila koji će biti njeni kandidati za upražnjena ministarska mesta, kao i da će o tome uskoro odlučiti Glavni odbor SNS-a.

"Što se tiče moje partije, mi još uvek nismo odlučili koji će biti naši kandidati za upražnjena ministarska mesta. O tome će uskoro odlučiti Glavni odbor SNS-a", rekao je Stefanović novinarima tokom obilaska radova na Koridoru 10 od Vranja do granice sa Makedonijom.

Nebojša Stefanović, koji je i predsednik Skupštine Srbije, rekao je i da očekuje da se sednica parlamenta (na kojoj će se poslanici izjašnjavati o ostavkama starih ministara i izabrati nove članove vlade), održi između 20. i 26. avgusta.

Istakao je da je važno da se sednica što bolje pripremi, a ne da se žuri sa njom, ako posao nije završen.

"Očekujem da se na toj sednici donese novi zakon o ministarstvima", rekao je Stefanović.

Predsednik Skupštine je najavio da će do kraja meseca narodni poslanici raspravljati i o promenama direktora u državnim javnim preduzećima.

Nije želeo da govori o kojim će se preduzećima raspravljati, ali je ponovio da će sigurno doći do promene direktora u pojedinim javnim preduzećima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара