Читај ми!

SNS o Dačićevom predlogu

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će SNS nastaviti da radi u Vladi Srbije.

11.15 - SNS nastavlja rad u Vladi, odlučilo Predsedništvo stranke, iako je većina bila za izbore, rekao Aleksandar Vučić.

10.55 - Završena sednica Predsedništva SNS-a. Očekuje se konferencija za novinare Aleksandra Vučića.  

9.05 - Počela sednica rukovodstva SNS-a u sedištu stranke.

Završena je sednica Predsedništva na kojoj je odlučeno da stranka nastavi rad u Vladi, jer  kako je rekao Aleksandar Vučić, izbori nisu najbolje rešenje za građane, a interes građana je najvažniji.

Potpredsednik naprednjaka Nebojša Stefanović rekao je juče za RTS da su naprednjaci pokazali odgovornost time što su Vučić i Knežević podneli ostavke i smenjena su još dva ministra i dodao da koalicione partnere neće ucenjivati, ali da će doneti odluku da li je dovoljno ono što su oni odlučili.

Funkcioner naprednjaka Zoran Babić je rekao da je za tu stranku bilo prihvatljivo da nastave da rade i u ovom formatu naravno, kako je rekao, sa redefinisanjem ciljeva.

Premijer i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić predložio je da iz vlade izađu ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i URS i pozvao SNS da nastave da rade zajedno u vladi.

"Ako Srpska napredna stranka to ne prihvati jedino rešenje je da idemo na izbore ili da se formira neka nova koalicija bez Socijalističke partije Srbije", rekao je Dačić na konferenciji za novinare u zgradi Vlade Srbije.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво