Stefanović: SNS pokazao odgovornost

Naprednjaci su pokazali odgovornost time što su Vučić i Knežević podneli ostavke i smenjena su još dva ministra, rekao za RTS potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović. Koalicione partnere nećemo ucenjivati, ali ćemo doneti odluku da li je dovoljno ono što su odlučili, kaže Stefanović.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je da je ta stranka pokazala odgovornost time što su Aleksandar Vučić i Goran Knežević podneli ostavke na ministarskim mestima i time što su smenjena su još dva ministra.

Kada bi Vučić mislio samo o partijskom interesu mi bismo imali izbore, međutim, hoćemo da razgovaramo o svemu, rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku.

Prema njegovim rečima, ta stranka neće od koalicionih partnera tražiti nište, neće ucenjivati, ali o tome da li je nešto dovoljno doneće odluku.

Na pitanje da li postoji razlika u stavovima SNS-a i SPS-a kada je reč o URS-u, Stefanović je rekao da naprednjacima nije stalo da li će imati dve ili tri fotelja.

Stefanović je isključio mogućnost koalicije sa demokratama.

Stefanović je izjavio da će SNS konačnu odluku o daljim koracima u vezi sa rekonstrukcijom Vlade doneti u sredu, kao i da je nova energija u rešavanju problema dobrodošla.

Osvrćući se na saopštenje predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Stefanović je rekao da predsednik Srbije apeluje na stabilnost u državi i nastavak reformskih procesa, što je, kako je rekao, u interesu svake političke stranke u Srbiji.

"Šta će biti konačna odluka SNS to će se videti na sastanku Predsedništva", naveo je Stefanović.

Na pitanje novinara da li će na tu odluku uticati stav predsednika Srbije da za izbore uvek ima vremena, ali i da oni koji su do sada vodili resore finansija i privrede više to ne bi trebalo da rade, Stefanović je rekao da nisu dogovarali konkretna rešenja vezano za bilo šta.

"Da li je bilo propusta -svakako da je bilo. Moramo da se posvetimo rešavanju tih problema i svakako da je nova energija dobrodošla", istakao je Stefanović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи