Читај ми!

SNS sutra odlučuje o Dačićevom predlogu

Srpska napredna stranka će sutra na najvišim organima stranke doneti odluku o predlogu premijera Ivice Dačića da vlada nastavi da radi bez Ujedinjenih regiona Srbije, rekao funkcioner naprednjaka Zoran Babić.

Funkcioner naprednjaka Zoran Babić rekao je da će Srpska napredna stranka sutra na najvišim organima stranke doneti odluku o predlogu premijera Srbije Ivice Dačića da vlada nastavi da radi bez Ujedinjenih regiona Srbije (URS).

Babić je za agenciju Beta rekao da ne želi da prejudicira odluku svoje stranke i da će ona biti saopštena sutra posle zasedanja najviših stranačkih organa.

"Za nas je bilo prihvatljivo da nastavimo da radimo i u ovom formatu naravno sa redefinisanjem ciljeva, a sutra ćemo doneti konačnu odluku o predlogu Ivice Dačića", rekao je Babić.

Premijer i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić predložio je da iz vlade izađu ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i URS i pozvao SNS da nastave da rade zajedno u vladi.

"Ako Srpska napredna stranka to ne prihvati jedino rešenje je da idemo na izbore ili da se formira neka nova koalicija bez Socijalističke partije Srbije. Na primer, Srpske napredne stranke, Demokratske stranke ili bilo koga", rekao je Dačić na konferenciji za novinare u zgradi Vlade Srbije.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво