Читај ми!

Peticija za povratak Vulina

Građani sve četiri opštine severa Kosova tražiće peticijom da se Aleksandar Vulin vrati na mesto direktora Kancelarije Vlade Republike Srbije za Kosovo i Metohiju.

Peticijom da se Aleksandar Vulin vrati na mesto direktora Kancelarije Vlade Republike Srbije za Kosovo i Metohiju tražiće građani četiri opštine severa Kosova.  Povratak Vulina na mesto direktora peticijom traže i žitelji Orahovca.

U Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku biće postavljeni štandovi radi prikupljanja potpisa podrške Vulinu.

Podršku i priznanje Vulinu za rad i zalaganje pružili su i čelnici četiri severne opštine.

Aleksandar Vulin objavio je u ponedeljak na RTS da je podneo ostavku na mesto direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Vulin je naveo da je ostavku podneo zato što je u Briselu bio protiv sporazuma vlada Srbije i Kosova, jer je dao reč Srbima na Kosovu da će sporazum biti drugačiji.

Sredinom nedelje Vulin je i zvanično uputio Vladi Srbije ostavku na mesto direktora Kancelarije.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара