SRS odbacuje optužbe naprednjaka

Funkcionere SRS-a ne finansira i ne instruira Demokratska stranka, navode radikali, odbacivši opužbe SNS-a. Potenciranje iskonstruisanog sukoba između DS-a i SNS-a ima za cilj destabilizaciju Vojvodine i skretanje pažnje javnosti kako bi se sa što manje otpora u narodu predalo Kosovo, saopštava SRS.

Srpska radikalna stranka odbacila je danas optužbe Srpske napredne stranke da njene funkcionere finansira i instruira Demokratska stranka i istakla da politiku SRS-a određuju isključivo njeni stranački organi.

"Dok je (Aleksandar) Vučić uspešno prošao tranziciju od političara do moralne nule i marionete Zapada, srpski radikali ostali su verni svojoj ideologiji i svom predsedniku (Vojislavu Šešelju), čija su hrabrost i patriotizam gotovo dve decenije predstavljali uzor, kako Vučiću, tako i ostatku sadašnjeg naprednjačkog rukovodstva", navodi se u saopštenju SRS-a.

Ta stranka je navela da se DS i SNS ni malo ne razlikuju ni po svom destruktivnom evrofanatizmu, ni po svojim nalogodavcima, a da potenciranje iskonstruisanog sukoba među tim strankama ima za cilj destabilizaciju Vojvodine i skretanje pažnje javnosti kako bi se sa
što manje otpora u narodu predalo Kosovo.

"Razumljivo je da je teško održati rejting i patriotski imidž gazeći predizborna obećanja i prodajući Kosovo i Metohiju, ali je monstruozno u tom cilju povlačiti po žutoj štampi i povezivati sa žutom politikom ime čoveka koji u Hagu brani srpstvo, a po medijima ne može da se brani sam", navodi se u saopštenju SRS-a koji je vanparlamentarna stranka. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи