Protestna šetnja radikala

Povodom desetogodišnjice od odlaska Vojislava Šešelja u Haški tribunal pristalice Srpske radikalne stranke u povorci prošli centrom Beograda. Pre toga su održali skup u dvorani Doma sindikata.

Pristalice Srpske radikalne stranke predvođene funkcionerima u povorci prošli centrom Beograda, posle skupa u dvorani Doma sindikata, održanog povodom desetogodišnjice od odlaska Vojislava Šešelja u Haški tribunal.

Na skupu u Domu sindikata članovi SRS-a zatražili su da njihov lider odmah bude pušten na slobodu iz pritvora, nazivajući ga svetionikom slobode.

Pristalice SRS-a koje su prošle pored skupštine Srbije nosile su veliki transparent na kojem je pisalo "Sloboda Šešelju",  kao i brojne srpske i stranačke zastave, dok su sa pokretnog zvučnika odjekivale pesme posvećene Šešelju.

"Nismo se odrekli Vojislava Šešelja, ni ideologije velike Srbije, kao ni Kosova i Metohije", poručio sa skupa Nemanja Šarović, zamenik predsednika SRS-a.

Šarović je osudio "srpski izdajnički režim", rekavši da se ovim skupom neprijateljima pokazuje da nisu uništili SRS, već je ona na putu da ponovo stane na čelo srpskog naroda.

broj komentara 8 pošalji komentar
(ponedeljak, 25. feb 2013, 06:16)
anonymous [neregistrovani]

Sloboda i Pravda

Sloboda i pravda ocito nije ni u EU ni u UN to je najboje osjetio Srpski narod u cjelini i g. Seselj kao aktivni clan tog naroda...

(nedelja, 24. feb 2013, 23:40)
anonymous [neregistrovani]

Sloboda

Sloboda je njegovo pravo kao i svih nas,dosta je nevin tamnovao.

(nedelja, 24. feb 2013, 22:43)
anonymous [neregistrovani]

pravda

sloboda seselju

(nedelja, 24. feb 2013, 21:38)
Марко [neregistrovani]

Прошлост

Политика СРС и Шешеља је, наравно, једна прошлост коју Србија покушава да заборави, што се види и свим потезима и променама које се дешавају у правцу ЕУ.Таква политика би нас данас довела до потпуне изолације равној оној у Северној Кореји.И што се тиче Шешеља, сумњам да ће скоро изаћи, а и сумњам да грађани Србије заправо и желе Шешеља на политичкој сцени Србије.Поздрав свима.

(nedelja, 24. feb 2013, 21:36)
Runjocaveman [neregistrovani]

Narod

Treba sav narod kome je stalo do pravde da izvrsi pritisak na vlast i EU da oslobode Seselja,vise se nema sta tumacit.

(nedelja, 24. feb 2013, 21:32)
Стефан [neregistrovani]

Правда.

Слобода Шешељу !

(nedelja, 24. feb 2013, 21:20)
anonymous [neregistrovani]

legenda

nisam pristalica srs ali mislim da je vojislav seselj veliki covek.Bez obzira na sve, sramota je cele evropske unije i suda u hagu sta rade ovom coveku.Daj boze da se vrati u Srbiju ziv i zdrav.

(nedelja, 24. feb 2013, 20:06)
Momcilo [neregistrovani]

Dokle vise?

Srbijo dokle ces ovo dozvoljavati? Jer nije dosta kompromisa bilo?