Читај ми!

Stefanović očekuje izbore ove godine

Šef poslaničke grupe DS-a Borislav Stefanović izjavio da očekuje raspisivanje vanrednih izbora ove godine, ukoliko se nastave razmimoilaženja u vlasti.

Predsednik poslaničke grupe Demokratske stranke Borislav Stefanović izjavio je da očekuje da ove godine budu raspisani vanredni izbori, ukoliko se nastave razmimoilaženja u vlasti.

"Jasno je potvrđeno da su postojale dve politike i da je politika predsednika pobeđena, kao i da je Vlada, koja ima pun kontinuitet sa prethodnom, odnela pobedu", rekao je Stefanović posle celodnevne sednice Skupštine Srbije na kojoj je usvojen Vladin predlog rezolucije o Kosovu.

Stefanović je ocenio da je više nego evidentno da su Platforma o Kosovu, koju je izneo predsednik Nikolić, i Rezolucija, koja ima podršku Vlade, dokaz da su podele između predsednika i Vlade duboke.

Prema njegovim rečima, DS je zadovoljan što je sa Platforme skinuta oznaka tajnosti.

"U Platformi se potvrdilo da je sve za šta smo govorili da ne valja izbačeno iz nje i ušlo je u obrazloženje Rezolucije", naveo je Stefanović i naglasio da su to bili jedini uslovi da DS glasa za Rezoluciju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво