SNS: Pritisak Jovanovića na državne organe

SNS navodi da je "advokat Miroslava Miškovića, čuveni propali političar Čedomir Jovanović, još jednom pokazao da se bavi politikom isključivo zbog para koje dobija od Miškovića i ni zbog čega drugog". Iz stranke poručuju da u LDP-u vladaju panika i zbunjenost.

Srpska napredna stranka saopštila je da lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, koga je nazvala "političko-tajkunsko-kriminalnim profiterom", vrši pritisak na državne organe u slučaju Miroslava Miškovića.

SNS je u saopštenju navela da je "advokat Miroslava Miškovića, čuveni propali političar Čedomir Jovanović, još jednom pokazao da se bavi politikom isključivo zbog para koje dobija od Miškovića i ni zbog čega drugog".

Reagujući na današnju konferenciju za novinare Jovanovića, SNS je navela da ju je držao "samo da bi na najbizarniji način izvršio pritisak na državne organe u slučaju Miroslava Miškovića".

Naprednjaci su pozvali Jovanovića da se ne oglašava po pitanju borbe protiv korupcije.

"Podsećamo da za to postoje državni organi koji obavljaju svoj posao pošteno i u skladu sa zakonom, a ne u strahu od političkih pritisaka Čedomira Jovanovića. SNS pruža punu podršku i veruje da će nadležni državni organi obavljati svoj posao onako kako je predviđeno zakonom", navodi se u saopštenju SNS.

Panika i zbunjenost u LDP-u 

Srpska napredna stranka ocenila je da u LDP-u "vladaju panika i zbunjenost", a da lider te partije Čedomir Jovanović "očigledno nije svestan šta izgovara na konferenciji za novinare, direktno pozivajući da se zaustavi istraga protiv Miroslava Miškovića".

"Srpska napredna stranka pita Čedomira Jovanovića da li se to on, preko svojih nervoznih i histeričnih saopštenja, nudi da bude potencijalni svedok-saradnik u slučaju Miroslava Miškovića?", navodi se u saopštenju SNS.

Kako se dodaje u saopštenju, kod građana više ne mogu da prodju prazne priče o borbi protiv korupcije i niko u Srbiji "ne može da poveruje u gluposti koje Jovanović iznosi svaki put kad se pojavi u javnosti".

"Dokle god on govori neistine na konferencijama za medije, znamo da smo na pravom putu borbe protiv korupcije i kriminala. Jovanović pominje zakon o imovini političara, a istovremeno se smeje u lice građanima dok govori da ne zna od čega bi živeo da mu nije privatnih firmi koje je stekao sumnjivim kombinatorikama sa svojim tajkunskim prijateljima, izigravajući zakone", tvrdi SNS.

SNS navodi i da se godinama slušala "prazna priča o borbi protiv korupcije, dok su policijske police sa dosijeima bile prazne", a da je danas situacija drugačija.

Kako se ističe, SNS je pokrenula promene u društvu, a prvi potpredsednik Vlade i lider naprednjaka Aleksandar Vučić je poveo snažnu i istinsku borbu protiv korupcije i kriminala.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво