Читај ми!

Mrkonjić: Mišković nije gradio puteve

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković nije učestvovao u gradnji puteva u Srbiji, rekao ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić. Danas ne postoji niko ko ne treba da daje odgovarajuće izjave ili objašenja pred državnim organima, rekao premijer Ivica Dačić.

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić obacio je tvrdnje da je vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković učestvovao u gradnji puteva u Srbiji.

Odgovarajući na pitanje novinara da li zna da je Mišković gradio puteve, Mrkonjić je kratko odovorio: "To nije tačno".

Po završetku sastanka Republičkog štaba za vanredne situacije nije bilo vremena za pitanja namenjena Mrkonjiću.

Novinari su, međutim, rekli da ih interesuje tema o putevima, na šta je Mrkonjić kratko odgovorio: "Putevi su u redu".

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da saslušanje biznismena Miroslava Miškovića pokazuje da danas u Srbiji ne postoji niko ko može biti izuzet od davanja odgovarajućih izjava i objašnjenja pred državnim organima.

"Osnovna poruka je sigurno da danas ne postoji bilo ko ko ne treba da daje odgovarajuće izjave ili objašenja pred državnim organima. U tome nema izuzetaka, a da li je neko kriv utvrdiće istraga", rekao je Dačić posle sednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

Dačić je rekao i da će se iz istrage videti ko je u kakvom svojstvu davao izjave, a da je Mišković za sada ispitan u svojstvu građanina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи