DS: Nedostojno ponašanje Dinkića

Ministar Mlađan Dinkić u nedostatku argumentacije pokušao "nedostojnim ponašanjem i pravljanjem atmosfere cirkusa u Skupštini Srbije da pobegne od svoje loše ekonomske politike", saopštila Demokratska stranka.

Demokratska stranka ocenila je da je ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić u nedostatku argumentacije pokušao "nedostojnim ponašanjem i pravljanjem atmosfere cirkusa u Skupštini Srbije pobegne od svoje loše ekonomske politike".

"Umesto da odgovori zašto je predlog budžeta za sledeću godinu toliko loš da ga osim MMF-a i Fiskalnog saveta kritikuju i poslanici vladajuće većine, ministar Dinkić je u nedostatku argumentacije pokušao da nedostojnim ponašanjem, pravljenjem atmosfere cirkusa u Skupštini pobegne od činjenica i svoje loše ekonomske politike", kaže se u saopštenju DS.

Demokrate su navele da u zemlji koja se, kako kažu, najviše zadužila za samo tri meseca i u kojoj je stopa nezaposlenosti porasla, a inflacija divlja, ministar poručuje i to preko društvene mreže "Tvitera", da mu je "o tome dosadno da razgovara i da mu je zabavnije da slika poslanike i dopisuje se za vreme zasedanja Skupštine".

DS naglašava da je u svakoj pristojnoj zemlji takvo ponašanje nezamislivo, ali da je za Dinkića, koji, kako se navodi, 12 godina "obmanjuje građane" i opstaje kritikujući sopstvenu politiku i vlada u kojima je sedeo, "prirodno da ne nalazi za potrebno da građanima objasni kako će obezbediti plate, zaposlenje i penzije, nego se zabavlja u skupštinskoj sali".

Dinkić je na Tviter profilu uz fotografiju na kojoj je samo nekoliko poslanika DS u skupštinskoj sali, napisao: "Poslanička grupa DS, u jeku rasprave o budžetu. Borko, genetičar Stojković i dva anonimna lika. Rasulo".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи