Читај ми!

Vučić sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić imenovan za sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić imenovao je potpredsednika Vlade i ministra odbrane Aleksandra Vučića za sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost.

Vučić je danas u tom svojstvu učestvovao na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost, na kojoj je razmatrano više aktuelnih bezbednosnih tema, saopštila je pres služba predsednika Republike.

Imenovanje Vučića na ovu funkciju postalo je moguće nakon usvajanja izmena Zakona o osnovama uređenja službi bezbednosti, kojim su se razdvojile funkcije šefa kabineta predsednika Republike i sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost.

Na ovaj naćin Vučić će koordinisati rad bezbednosnih službi.

Vučić je ministar odbrane u Vladi Srbije, a kao prvi potpredsednik vlade zadužen i za odbranu i bezbednost i borbu protiv korupcije i kriminala.

Број коментара 44

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво