Ljajić: Još ne ulazimo u vladu

Nije postignut dogovor o ulasku SDPS-a u novu vladu, kaže Rasim Ljajić. Pregovori o ulasku u novu vladu počeli bi tek nakon što se DS eventualno složi da SDPS uđe u novu vlast, napominje Ljajić.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić negirao je da je postignut dogovor o ulasku te stranke u novu vladu koju će činiti SNS, koalicija oko SPS i URS.

"Nikakav dogovor nije postignut, danas nije bilo nikakvih razgovora na tu temu", rekao je Ljajić za Betu nakon što su pojedini mediji objavili da je SDPS odlučio da uđe u novu vladu.

Ljajić je dodao da čeka stav izbornog koalicionog partnera, Demokratske stranke, o eventualnom ulasku u vladu i da će poštovati odluku demokrata ma kakav stav da zauzmu.

"Mi ne trčimo u vladu po svaku cenu i želimo da ostanemo korektni prema koalicionom partneru, Demokratskoj stranci", rekao je Ljajić.

Prema njegovim rečima, konkretni pregovori o ulasku u novu vladu počeli bi tek nakon što se DS eventualno složi da SDPS uđe u novu vlast.

Ljajićeva SDPS je na izborima 6. maja nastupila u koaliciji sa DS. Kada je nova vladajuća koalicija pozvala SDPS u vladu, Ljajić je rekao da će to učiniti samo ako se složi i DS.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво