Читај ми!

Antić: Nema razloga da se menja vlast u Beogradu

Vlast u Beogradu je napravljena na osnovu volje građana i ne vidim razlog zašto bi se takav dogovor menjao, odgovara funkcioner SPS-a Alekasandar Antić na pitanje novinara da li će biti promenjena gradska vlast ukoliko republičku vladu socijalisti formiraju sa SNS-om.

Predsednik skupštine grada Beograda i beogradskog odbora SPS-a Alekasandar Antić izjavio je da ne vidi nijedan razlog da se menja sastav gradske vlasti ukoliko republičku formiraju druge stranke.

"Smatram da je vlast u gradu napravljena na osnovu volje građana i da ona treba da vodi grad i u narednom periodu. Ne vidim razlog zašto bi se takav dogovor menjao", rekao je Antić na pitanje novinara da li će biti promenjena gradska vlast ukoliko republičku vladu socijalisti formiraju sa SNS-om.

Antić je napomenuo da je najvažnije pitanje formiranje republičke vlasti i da zemlji što pre treba vlast koja treba da upravlja jako teškom situacijom u kojoj se ona nalazi.

Upitan da li ima informacije da je lider DS BorisTadić od zamenika predsednika DS i gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa tražio da raskine gradsku koaliciju sa SPS ukoliko socijalisti uđu u vladu sa naprednjacima, Antić je rekao da takve informacije nema i da mu se one ne čine realnim.

Odgovarajući na pitanje kada će biti sednica predsedništva SPS-a na kojoj će se doneti odluka sa kim će socijalisti u buduću vladu Antić je rekao da će ona sigurno biti održana u narednih nekoliko dana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи