Nikolićeva diploma verodostojna

Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila verodostojnost diplome predsednika Srbije Tomislava Nikolića izdate na Fakultetu za menadžment, saopštio je taj fakultet.

Fakultet za menadžment iz Sremskih Karlovaca saopštio je da je vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila verodostojnost diplome predsednika Srbije Tomislava Nikolića izdate na tom fakultetu, prenosi Tanjug.

U saopštenju se navodi da im je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice 7. juna uručio Zapisnik o izvršenom inspekcijskom pregledu.

Zapisnikom je utvrđeno da je diploma koju je na ime Tomislava Nikolića izdao Fakultet za menadžment iz Novog Sada, sada sa sedištem u Sremskim Karlovcima, o stečenom visokom obrazovanju i stručnom nazivu diplomirani menadžer - verodostojna.

Inspekcijski pregled je, kako se navodi, obavljen na Fakultetu za menadžment u Sremskim Karlovcima i Fakultetu za ekonomiju i inžinjerski menadžment u Novom Sadu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je krajem aprila informacije o autentičnosti diplome koje je na novosadskom privatnom Fakultetu za menadžment stekao Nikolić.

broj komentara 33 pošalji komentar
(nedelja, 10. jun 2012, 08:41) - anonymous [neregistrovani]

Samo pitam

Zasto se gosn Toma Nikolic napokon ne ostavi na miru? Odakle tolika odbojnost prema tom coveku?Stice se utisak da neko zeli da se Toma prikaze u nekom losem svetlu,ono kao mi smo svi dobri ,posteni,valjani i vredni samo je on...
Predsednik drzave mora da se postuje,svejedno koliko je neko zavidan.

(nedelja, 10. jun 2012, 03:13) - anonymous [neregistrovani]

(не)достојна

Веродостојна реплика

(nedelja, 10. jun 2012, 00:44) - anonymous [neregistrovani]

А ви?

А ко сте ви господо из ЛСВ-а да све преиспитујете? Где су ваше
дипломе, где сте се ви школовали?
Чиме ви знате де се бавите у животу, осим разједињавањем овог, ионако напаћеног и разједињеног народа? Господин Томислав Николић није неко за кога бих навијао у било ком смислу, као ни било ко од тзв. политичара и странака уопште. Али виииииии!!!!!!!! Па ви сте најгори. 

(nedelja, 10. jun 2012, 00:30) - anonymous [neregistrovani]

naravno da nije falsifikat

Naravno da nije falsifikovana, pa je tako i autentična.
Niko nije ni tvrdio da nije autentična, već se postavljalo pitanje, KAKO JE S T E Č E N A!!!

(subota, 09. jun 2012, 23:51) - anonymous [neregistrovani]

Nije vazna diploma

U potpunosti se slazem sa Vama da diploma nije vazna. Ne cini nas ona covekom, ako i pre njenog sticanja to nismo bili.
Ono sto obeshrabruje u slucaju gospodina Nikolica je to sto je vec u nekoliko izbornih kampanja navodio razlicito obrazovanje. Tim pre me to sada jos vise obeshrabruje kada je postao predsednik. Uneo je nepotrebnu zabunu, i ucinio da mu (bar ja), ne mogu verovati. Kako ce se usaglasiti po vaznim drzavnim pitanjima, ako se nije usaglasio sta je po zanimanju?!?

(subota, 09. jun 2012, 23:25) - anonymous [neregistrovani]

Ma sta pricas

dobro u ovom slucaju, ali u zemlji vece korupcije tesko je verovati u "verodostojnost" mnogo toga (pravosudje, carina, skolstvo, itd, itd, itd,...)

(subota, 09. jun 2012, 23:08) - anonymous [neregistrovani]

Nije vazna diploma

Meni ni najmanje nebi smetalo da je on ostsao sa srednjom skolom i bio predsednik, ali mi mnogo smeta ako je ta diploma stecena na nelegalan nacin. Ako je tacno ovo zasto ga neki optuzuju, nevidim nacina kako moze da stekne neki pravi autoritet i optuzuje druge za bilo kakvo krsenje zakona.

(subota, 09. jun 2012, 21:58) - anonymous [neregistrovani]

!!!

Ma ligasai su stvarno dosadni.

(subota, 09. jun 2012, 20:12) - anonymous [neregistrovani]

kakve veze ...

...diploma sa nekog fakulteta ima sa politikom...najbolji i ne tako davni premijer engleske je imao samo srednju školu pa ništa...možeš da završiš i 10 fakuleta ali o politici nemaš pojma...

(subota, 09. jun 2012, 19:57) - anonymous [neregistrovani]

bravo

bitno je znanje a ne zvanje ,verujte mi mi forsiramo diplome a svet forsira znanje ,nikad mi nigde diplomu nisu trazili ,vec sta znam a papir ih nije interesovao