Читај ми!

LSV o susretu Nikolić-Putin

Poseta Tomislava Nikolića Vladimiru Putinu pokazuje da će Srbiju skupo koštati to što ga je izabrala za predsednika, jer on traži način da Srbiju skrene sa evropskog puta, saopštio LSV.

Liga socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da poseta izabranog predsednika Srbije Tomislava Nikolića predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pokazuje da će Srbiju skupo koštati to što ga je izabrala za predsednika, jer on traži način da Srbiju skrene sa evropskog puta.

"Nikolić Tomislav, koji još nije ni položio zakletvu kao predsednik Srbije, požurio je da Putinu kaže da je put Srbije ka EU dalek i neizvestan, što ne čudi od čoveka koji je u trenucima iskrenosti najavljivao da će Srbija biti crna mrlja na evropskom tepihu", naveo je LSV u saopštenju za javnost.

Ta stranka je podsetila da je Nikolić u maju 2007. godine, kada je nekoliko dana bio predsednik Skupštine Srbije, poručio da Srbija na njegovu žalost nije ruska provincija.

"Razgovor Nikolića i Putina je upravo to i bio, razgovor predsednika Rusije s jednim provincijskim gubernatorom", ocenio je LSV i dodao da Nikolić na taj način urušava ugled Srbije kao nezavisne države.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво