Читај ми!

Pretučen Srbin

Vladimira Denovića iz sela Suvi Do kod Kosovske Mitrovice, večeras napala i teško povredila trojica Albanaca. Denović zadobio teške telesne povrede glave i grudnog koša, ali je van životne opasnosti.

Trojica Albanaca napala su i teško povredila kosovskog Srbina Vladimira Denovića (66) u selu Suvi Do, nadomak Kosovske Mitrovice.

Denović je zadobio teške telesne povrede glave i grudnog koša, rekao je načelnik Hirurgije u bolnici u Kosovskoj Mitrovici Radimir Janković, dodajući da je pacijent zbrinut i da nije životno ugrožen.

"Denović ima prelom tri rebra, povredu glave i poderotine po telu. Reč je o udarcima koji su naneti tupim predmetom. Za sada je stabilno, nema znakova krvarenja", rekao je Janković.

Vladimir Denović je novinarima u bolnici ispričao da su ga trojica Albanaca zaustavila, kada se vraćao kući iz Kosovske Mitrovice u selo Suvi Do i da su ga na albanskom pitali gde ide.

"Odgovorio sam na srpskom jeziku da idem u Suvi Do, a oni su odmah počeli da me tuku", rekao je Denović.

Od većih povreda, kako je rekao, spasao ga je komšija koji je tog trenutka naišao svojim automobilom.

Mešovito srpsko-albansko selo Suvi Do, u kojem živi tridesetak srpskih porodica, udaljeno je oko tri kilometra od Kosovske Mitrovice.

Denović je ocenio da su mladi Albanci čekali bilo kog Srbina i da je prebijen najverovatnije zbog eksplozije u Kosovskoj Mitrovici, u kojoj je život izgubio jedan Albanac i čije je dvoje dece lakše povređeno.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи