Читај ми!

Vremenska prognoza - 7. mart

Pretežno sunčano. Na rubu smo uticaja ciklona sa severa Evrope, pa samo ponegde u Vojvodini pre podne, a u centralnim predelima posle podne može biti kratkotrajne kiše. Temperatura će biti malo iznad proseka. Sutra jutarnja od -1 stepen, najviša dnevna do 18. U Beogradu gotovo prolećni dan, pretežno sunčan i 16 stepeni u najtoplijem delu dana.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

 

07.03.2023. Utorak: Na severu Srbije promenljivo oblačno, a u ostalim krajevima veći deo dana pretežno sunčano. Lokalna pojava kratkotrajne kiše ili pljuska u Vojvodini se očekuje već ujutro i pre podne, dok će posle podne kratkotrajne kiše osim na severu uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde biti i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, krajem dana na planinama u pojačanju. Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 13 do 18 stepeni.

08.03.2023. Sreda: Promenljivo oblačno, sa sunčanim intervalima i uz retku pojavu kiše. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša od 15 do 18 stepeni.

09.03.2023. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Veća količina padavina očekuje se u Vojvodini, Beogradu i Braničevskom okrugu. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i jak južni i jugozapadni, u toku noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 16 do 19 stepeni. Upozorenja: Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 90%

10.03.2023. Petak: Umereno do potpuno oblačno mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima ponegde praćenim grmljavinom, a više padavina se očekuje u južnim i centralnim predelima. Na planinama dalje topljenje snežnog pokrivača. Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 8, a najviša od 16 do 20 stepeni. Upozorenja: Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 85%

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво