Читај ми!

Vremenska prognoza 4. mart

U danu pred nama biće umereno do potpuno oblačno, ponegde s kišom, a na planinama i sa snegom. Jedino će u Vojvodini biti pretežno sunčano. Posle podne postepeno razvedravanje i u cetralnoj Srbiji. Biće toplije nego danas, najviša temperatura od 9 do 14 stepeni. Oblaci i nad Beogradom, a u delovima grada može biti i malo kiše. Posle podne delimično razvedravanje. Temperatura oko 12 stepeni.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

03.03.2023. Petak: Pretežno oblačno, na severu uglavnom suvo, a u ostalom delu mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama slabim snegom. Više padavina na jugu zemlje gde očekuju i kratkotrajni pljuskovi. Vetar slab, promenljivog smera. Najviša dnevna temperatura od 7 do 10 stepeni. Upozorenje: Količina padavina ≥  10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 70%.

04.03.2023. Subota: U većem delu umereno do potpuno oblačno, ponegde s kišom, na planinama i sa snegom. Padavine će biti češće na jugu Srbije. Na severu Vojvodine pretežno sunčano. Do sredine dana razvedriće se i u ostalim krajevima Vojvodine, a do večernjih sati i u centralnoj Srbiji. Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5 stepeni, a najviša od 9 do 14 stepeni.      

05.03.2023. Nedelja: Suvo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5 °S, a najviša od 8 do 12 stepeni.              

06.03.2023. Ponedeljak: Promenljivo oblačno, posle podne na severu i zapadu jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, koja će se do kraja dana proširiti i na ostale predele. Vetar slab, na severu istočni i jugoistočni,  a u ostalom delu jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3 °S, a najviša od 9 do 13 stepeni. Uveče i tokom noći ka utorku na severu Srbije i u planinskim predelima očekuju se mešovite padavine, kiša i sneg.           

07.03.2023. Utorak: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a samo ujutru  u Vojvodini i u planinskim predelima i sa snegom. Vetar ujutru i pre podne, slab do umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni, posle podne u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni pravac. Najniža temperatura od 1 do 5 stepeni, a najviša od 10 do 15 stepeni.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи