Читај ми!

Vremenska prognoza 28. februar

Tokom dana umereno do potputno oblačno i uglavnom suvo. Uveče i tokom noći južnije od Save i Dunava očekuje se kiša, a na jugozapadu zemlje i na planinama sneg. Ujutru ponegde slab mraz, tokom dana od 4 stepena na zapadu, do 12 stepeni na jugu. U Beogradu noćas slab sneg, sutra suvo. Najviša temperatura 5 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

28.02.2023. Utorak: Umereno do potpuno oblačno, ujutru prestanak snega. Tokom dana malo toplije i u većini mesta suvo, tek ponegde se očekuju kratkotrajne padavine, kiša i sneg i to uglavnom na jugozapadu zemlje. Vetar slab, na planinama istočne Srbije umeren i jak, istočni i severoistočni. Uveče na jugu i jugoistoku Srbije kiša, koja će se u toku noći ka sredi proširiti na krajeve južnije od Save i Dunava, dok će na jugozapadu i zapadu, kao i u planinskim predelima, padati sneg. Najniža temperatura od -2 do 3, najviša dnevna od 4 na zapadu i severozapadu do 12 stepeni na jugu i jugoistoku.

01.03.2023. Sreda: Oblačno, mestimično sa slabim padavinama. U južnim i centralnim predelima mestimično kiša, dok će na zapadu i jugozapadu u jutarnjim i noćnim časovima kiša prelaziti u susnežicu, na planinama sneg. Na severu zemlje suvo. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od -2 do 4, najviša od 6 do 11 stepeni.

02.03.2023. Četvrtak: Oblačno, povremeno s kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab severni. Najniža temperatura od -1 do 5, najviša od 7 do 12 stepeni.

03.03.2023. Petak: Oblačno, povremeno s kišom, na planinama sa snegom. Najmanje, a ponegde i bez padavina, biće na severu Srbije. Vetar slab promenljivog smera. Najniža temperatura od -1 do 4, najviša od 6 do 10 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 04.03.2023. do 08.03.2023.)
U subotu oblačno, sa padavinama u svim krajevima uz pojačan severni vetar i pad temperature. U nedelju suvo i hladnije uz delimično razvedravanje. Zatim promenljivo oblačno, kratkotrajna kiša se očekuje na severu, a temperatura će biti u manjem porastu.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара