Читај ми!

Vremenska prognoza 3. februar

Sutra pre podne pretežno oblačno. Naoblačenje koje će posle podne zahvatiti sever Srbije, uveče i noću proširiće se i na ostale predele. U nižim predelima padaće kiša, na planinama sneg. U večernjim satima stiže ovaj hladan vazduh sa severa Evrope najavljujući ledene dane za početak naredne sedmice. Sutra još temperautra slična današnjoj, od -3 do 3 stepena ujutru, najviša dnevna od 7 do 11. U Beogradu sunčano pre podne, a zatim naoblačenje i kiša. Temperatura do 8 stepeni.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

03.02.2023. Petak: Pretežno oblačno, na jugu i istoku Srbije pre podne u nižim predelima sa slabom kišom i susnežicom, na planinama uz provejavanje snega. Vetar slab i umeren, na istoku i jugoistoku Srbije povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 3, a najviša od 5 do 10 stepeni. U drugom delu dana jače naoblačenje sa severa koje će posle podne u severnim, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima usloviti kišu, na planinama sneg. U toku noći uz pad temperature sneg se očekuje i u nižim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije, a severozapadni vetar biće u pojačanju.

04.02.2023. Subota: Pretežno oblačno, vetrovito i hladnije sa mešovitim padavinama, kišom i snegom. Više padavina se očekuje u istočnoj, centralnoj i jugoistočnoj Srbiji, od 10 do 30 mm za 24 h. Vetar umeren i jak, na severu i istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno i olujni, severozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 6, tokom dana od 3 do 7 stepeni. Uporozenja: Sneg, formiranje/manje povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%. Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 90%. Količina padavina veća od 20 l/m² za 12h, verovatnoća 90%.

05.02.2023. Nedelja: Umereno do potuno oblačno, u većem delu suvo uz delimično razvedravanje, samo se još na jugu i jugoistoku uz više oblačnosti ponegde očekuje slab sneg. Vetar slab i umeren, na istoku ujutru i pre podne povremeno i jak, severozapadni, tokom dana u slabljenju. Najniža temperatura od -7 do -2, najviša od 0 do 2 stepena.

06.02.20.23. Ponedeljak: U većem delu zemlje očekuje se ledeni dan. Tokom dana umereno oblačno. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -8 do -4, najviša od -2 do 1 stepen.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво