Читај ми!

Vremenska prognoza 31. januar

Sunce i oblaci, ponegde kiša i sneg na planinama. Biće vetrovito, na snazi je žuti meteo-alarm. Malo topliji vazduh stiže u naše krajeve, najviša dnevna temperatura od 3 do 7 stepeni. U glavnom gradu promenljivo i vetrovito. Temperatura do 6 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

31.01.2023. Utorak: Promenljivo oblačno i vetrovito-duvaće jak, ponegde i olujni severozapadni vetar, a smenu sunčanih i oblačnih intervala pratiće povremeni kratkotrajni pljuskovi kiše ili susnežice u nizijama i snega u brdsko-planinskim predelima. Najniža temperatura od -3 do 2, najviša od 3 do 7 stepeni. Uporozenja: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 95%. Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 95%.

01.02.2023. Sreda: Promenljivo, suvo i malo toplije. Vetar slab i umeren, na severu i istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 2, najviša dnevna od 7 do 13 stepeni. U toku noći naoblačenje sa severa sa mešovitim padavinama. Uporozenja: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 70%.

02.02.2023. Četvrtak: Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, na severu i istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 3, najviša dnevna od 6 do 9 stepeni uz pad temperature posle podne i uveče. Uporozenja: Sneg, formiranje/manje povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

03.02.2023. Petak: Promenljivo oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, na severu i istoku i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, najviša dnevna od 3 do 6 stepeni. Uporozenja: Sneg, formiranje/manje povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 70%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 04.02.2023. do 08.02.2023.)
Do kraja perioda česta prolazna naoblačenja sa susnežicom i snegom, a maksimalna temperatura će biti u padu.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво