Читај ми!

Vremenska prognoza 26. januar

Sutra oblačno sa slabim snegom na jugu i istoku zemlje. Hladan vazduh zadržava se iznad naših krajeva. Jutarnja temperatura od -3 do 1, najviša dnevna od 1 do 5 stepeni. U glavnom gradu oblačno, uveče sneg. Temperatura do 2 stepena.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

26.01.2023. Četvrtak: Oblačno i hladno. Posle podne na jugu i istoku Srbije mestimično sa slabim snegom, a ponegde se u nižim predelima očekuje i kiša. Krajem dana i tokom noći intenziviranje padavina pa se u svim predelima očekuje sneg, uz formiranje manjeg snežnog pokrivača u nižim predelima i povećanja visine snega u planinskim. Vetar slab do umeren, u košavskom području jak, a u Donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno i olujni, istočni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenja: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

27.01.2023. Petak: Oblačno sa snegom uz formiranje / povećanje visine snežnog pokrivača, a samo se na istoku zemlje, kao i ponegde u Banatu, očekuju mešovite padavine (kiša, susnežica i sneg). Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 0, najviša od 0 do 3 stepeni. Upozorenja: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

28.01.2023. Subota: Oblačno, povremeno sa slabim snegom, na istoku zemlje, kao i ponegde u Banatu, očekuju se mešovite padavine (kiša, susnežica i sneg). Vetar slab i umeren, severozapadni, na planinama povremeno i jak. Najniža temperatura od -2 do 0, najviša od 0 do 2 stepena. Upozorenja: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

29.01.2023. Nedelja: Umereno do potpuno oblačno uz prestanak padavina. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 0, najviša od 0 do 3 stepena.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 30.01.2023. do 03.02.2023.)
U ponedeljak suvo uz delimično razvedravanje. U utorak novo prolazno naoblačenje, u nižim predelima sa mešovitim padavinama (kišom i snegom), a u višim sa snegom. Zatim do kraja perioda, umereno oblačno, a slab sneg očekuje se samo u brdsko-planinskim predelima.
петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво