Читај ми!

Vremenska prognoza 14. januar

Više oblaka, mestimično će padati kiša, na planinama sneg. Pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima prestanak padavina. Temperatura 2-3 stepena niža nego danas, najviša dnevna do 9 stepeni. U Beogradu do sredine dana povremeno kiša, potom suvo. Najviša temperatura oko 7 stepeni.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
13.01.2023. Petak:
Iznad većeg dela malo i umereno oblačno i malo toplije, a sunčani intervali se očekuju u zapadnoj i centralnoj Srbiji, kao i u delovima Vojvodine, dok će se na istoku i jugoistoku zemnje zadržati oblačno tokom većeg dela dana. Vetar slab, južni i jugoistočni. Najviša temperatura od 7 do 11 stepeni. Tokom noći na severu i zapadu, kao i ponegde u centralnim krajevima kiša, a u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije sneg, dok će vetar biti u skretanju na severozapadni.

14.01.2023. Subota: Pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima prestanak padavina, zatim i postepeno razvedravanje sa severozapada. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 4 stepena, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni.

15.01.2023. Nedelja: Ujutro ponegde magla i niska oblačnost. Tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano i toplije, osim u Timočkoj Krajini, gde će se zadržati oblačno i tmurno tokom većeg dela dana. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne i uveče u postepenom pojačanju. Najniža temperatura od -2 do 3 stepena, najviša dnevna od 9 do 13 stepeni, na istoku Srbije hladnije, do 5 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 80%.

16.01.2023. Ponedeljak: Naoblačenje, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od -1 do 6 stepeni, najviša dnevna od 9 do 13 stepeni, na istoku Srbije hladnije, do 5 stešeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво